NOVE INFORMACIJE U PRIVREDNOM IMENIKU SRBIJE
01.01.1970.

 

Iako su u toku letnji odmori redakcija Privrednog Imenika Srbije ne prekida aktivnosti na prikupljanju i obradi novih informacija o privrednim subjektima Republike Srbije. Terenskim, telefonskim i internet anketama prikupljaju se informacije radi ažuriranja baze podataka Privrednog Imenika Srbije isključivo za potrebe sajta i izdavanja elektronskog i štampanog izdanja: Program i Katalog Privrednog Imenika Srbije.

Sve ovako prikupljene informacije dostupne su odmah na sajtu Privrednog Imenika Srbije, kao i u vidu Programa (Elektronska verzija), koji se može poručiti ali i BESPLATNO preuzeti u demo verziji sa našeg sajta. Poručioci Programa dobijaju i CD sa digitalnom i štampanom dokumentacijom i mogućnost registracije programa na 2 računara, uz opciju preuzimanja najnovijih podataka preko interneta na svaka 3 meseca (Kvartalno).

 

 

Korisnici Programa Privrednog Imenika Srbije 2014 koji već imaju registrovanu verziju, mogu od danas preuzeti najnovije informacije iz baze podataka Privrednog Imenika Srbije u vidu modula Baza podataka i Slike za imenik, preko opcije Preuzimanje novih podataka i programa u uvodnom ekranu svog programa.

 

 

Pošto preuzmete oba modula, uz malo više strpljenja za modul Baza podataka, Vaš program je apdejtovan i imate na raspolaganju najnovije informacije iz baze podataka Privrednog Imenika Srbije. Dinamika promena informacija u Privrednom Imeniku Srbije je takva da će se izdavač potruditi da omogući što češće osvežavanje podataka za vlasnike Programa i u planu je da to bude svakog meseca.

Više o Programu Privrednog Imenika Srbije i načinima preuzimanja novih programa i podataka možete pročitati na stranici Upgrade & Update.

Pozivamo korisnike svih izdanja Privrednog Imenika Srbije da provere informacije na stranicama za pretrage na sajtu Privrednog Imenika Srbije. U slučaju da podataka nema ili su nepotpuni možete ih dostaviti redakciji Privrednog Imenika Srbije preko Obrasca za ažuriranje podataka, a izdavač se obavezuje da će ih u najkraćem roku obraditi i zatim objaviti BESPLATNO u svim izdanjima Privrednog Imenika Srbije.