Najnovije informacije u Privrednom Imeniku Srbije
01.01.1970.

 

Početkom septembra obavljeno je redovno mesečno osvežavanje baze podataka na serveru Privrednog Imenika Srbije, novim informacijama o privrednim subjektima iz Republike Srbije, koje su  prikupljene terenskim i telefonskim anketama u toku letnje pauze (jul-avgust). U ovom periodu iz baze podataka obrisano je 802, upisano novih 1.229 i ukupno ažurirano 5.135 privrednih subjekata, tako da u bazi Privrednog Imenika Srbije sada ima registrovano 53.445 aktivnih privrednih subjekata.

Sve informacije o privrednim subjektima iz baze podataka Privrednog Imenika Srbije koriste se isključivo za pripremanje i izdavanje Privrednog Imenika Srbije: štampanog, elektronskog i internet izdanja.

Korisnicima internet izdanja Privrednog Imenika Srbije svi novi podaci o privrednim subjektima Srbije postaju dostupni najkasnije 30 dana od momenta prijema upitnika ili oglasnog materijala i to u toku redovnog mesečnog ažuriranja baze podataka na serveru. Više o tome možete saznati na strani Online Privredni Imenik Srbije...

Podaci za elektronsko izdanje Privrednog Imenika Srbije ažuriraju se kvartalno (tromesečno), a pretplatnicima je omogućeno ažuriranje samog programa i podataka preko interneta korišćenjem opcije za učitavanje novih podataka i programa. Pošto provere koje su najnovije verzije programa i podataka dostupne, mogu ih preuzeti preko interneta uz napomenu da je neophodno da rade sa registrovanom verzijom programa. Više o načinu preuzimanja novih programa i podataka za elektronsko izdanje Privrednog Imenika Srbije možete pročitati na strani Upgrade & Update. Elektronsko izdanje Privrednog Imenika Srbije inače možete potpuno BESPLATNO preuzeti sa adrese http://www.privredni-imenik.com/docs/setup.exe

Podatke o Vašoj firmi možete proveriti na stranicama za pretrage online Privrednog Imenika Srbije. U slučaju da podataka nema ili su nepotpuni možete ih nam dostaviti preko obrasca za ažuriranje, a izdavač se obavezuje da će ih u najkraćem roku ažurirati u bazi podataka, a zatim objaviti u svim izdanjima Privrednog Imenika Srbije putpuno BESPLATNO.