Najnovije informacije u Privrednom Imeniku Srbije
01.01.1970.

 

Osvežavanje baze podataka na serveru Privrednog Imenika Srbije obavlja se praktično svakodnevno, a najmanje jedanput nedeljno novim informacijama o privrednim subjektima iz Republike Srbije, koje su prikupljene terenskim, telefonskim i internet anketama. U toku marta 2011. iz baze podataka obrisano je 144, upisano novih 43 i ukupno ažurirano 1.437 privrednih subjekata, tako da u bazi Privrednog Imenika Srbije sada ima registrovano 51.343 aktivnih privrednih subjekata.

Sve informacije o privrednim subjektima koje se prikupljaju terenskim, telefonskim i internet anketiranjem radi ažuriranja baze podataka Privrednog Imenika Srbije, koriste se isključivo za pripremanje i izdavanje njegovog štampanog, elektronskog i internet izdanja.

Korisnicima internet izdanja Privrednog Imenika Srbije sve nove informacije o privrednim subjektima Republike Srbije postaju dostupne za 7, a najkasnije 30 dana od momenta prijema upitnika ili oglasnog materijala i to u toku redovnog nedeljnog ažuriranja baze podataka na serveru. Više o tome možete saznati na strani Online Privredni Imenik Srbije...

Podaci za elektronsko izdanje Privrednog Imenika Srbije ažuriraju se kvartalno (tromesečno), a pretplatnicima je omogućeno ažuriranje samog programa i podataka preko interneta korišćenjem opcije za učitavanje novih podataka i programa. Pošto provere koje su najnovije verzije programa i podataka dostupne, mogu ih preuzeti preko interneta uz napomenu da je neophodno da rade sa registrovanom verzijom programa. Više o načinu preuzimanja novih programa i podataka za elektronsko izdanje Privrednog Imenika Srbije možete pročitati na strani Upgrade & Update. Elektronsko izdanje Privrednog Imenika Srbije inače možete potpuno BESPLATNO preuzeti sa stranice za download besplatne demo verzije programa... 

Podatke o Vašoj firmi možete proveriti na stranicama za pretrage online Privrednog Imenika Srbije. U slučaju da podataka nema ili su informacije nepotpune možete ih nam dostaviti preko obrasca za ažuriranje, a izdavač Privrednog Imenika Srbije se obavezuje da će ih u najkraćem roku ažurirati u bazi podataka, a zatim objaviti putpuno BESPLATNO u svim izdanjima Privrednog Imenika Srbije.