Nove informacije u Online Privrednom Imeniku Srbije
01.01.1970.

 

I u toku letnje pauze redakcija Privrednog Imenika Srbije nije prekidala aktivnosti na prikupljanju i ažuriranju informacija o privrednim subjektima Republike Srbije. Tako je u toku avgusta do danas u bazi podataka obrisano 252, upisano novih 637 i ukupno ažurirano 2.273 firme. Na današnji dan u bazi Privrednog Imenika Srbije ima 51.821 upisanih aktivnih privrednih subjekata.

Informacije u Online izdanju Privrednog Imenika Srbije ažuriraju se svakodnevno. Svi novi podaci o privrednim subjektima Republike Srbije postaju dostupni korisnicima najkasnije za 30 dana od momenta prijema upitnika ili oglasnog materijala, u toku prvog narednog redovnog ažuriranja baze podataka na serveru Privrednog Imenika Srbije. Više o tome možete saznati na strani Online Privredni Imenik Srbije...

Informacije u elektronskom izdanju Privrednog Imenika Srbije (na CD-u) ažuriraju se kvartalno (tromesečno), a pretplatnicima je omogućeno ažuriranje samog programa i podataka preko interneta korišćenjem opcije za učitavanje novih modula podataka i programa. Pošto provere koje su najnovije verzije programa i podataka dostupne, mogu ih preuzeti preko interneta uz napomenu da je neophodno da rade sa registrovanom verzijom programa. Više o načinu preuzimanja novih programa i podataka za korisnike elektronskog izdanja Privrednog Imenika Srbije možete pročitati na strani Upgrade & Update.

Elektronsko izdanje Privrednog Imenika Srbije inače možete potpuno BESPLATNO preuzeti sa našeg sajta na ovoj adresi.

Informacije o Vašoj firmi možete proveriti na stranicama za pretrage Online Privrednog Imenika Srbije. U slučaju da podataka nema ili su nepotpuni možete ih nam dostaviti preko obrasca za ažuriranje, a izdavač Privrednog Imenika Srbije se obavezuje da će ih u najkraćem roku obraditi, a zatim i objaviti putpuno BESPLATNO u svim izdanjima Privrednog Imenika Srbije, prvo u internet izdanju, a kasnije u elektronskom i štampanom izdanju Privrednog Imenika Srbije.