Novi Program/CD Privrednog Imenika Srbije
03.02.2018.

 

Novi Program/CD Privrednog Imenika Srbije za 2018. godinu je upravo izašao. U toku je distribucija pretplatnicima preko Pošte Srbije, a Program se može beplatno preuzeti i testirati sa sajta Privrednog Imenika Srbije. Program Privrednog Imenika Srbije je od prošle godine dostupan i u verziji na Engleskom jeziku, a softver se distribuira pod naslovom B2B Serbia – Telcom Business Application.

Poslednji dan za isporuku je ponedeljak (5. februar 2018.) i posle tog roka svi pretplatnici koji nisu primili svoj primerak Pograma treba da se jave izdavaču kako bismo rešili sve probleme oko prijema. U toku je i štampa Kataloga Privrednog Imenika Srbije za 2018. godinu, dvojezičnog specijalnog izdanja sa adresarom 500 firmi iz Srbije u izboru redakcije Privrednog Imenika Srbije. Distribucija će početi odmah po izlasku iz štamparije u drugoj polovini februara.

Šta nudi Program Privrednog Imenika Srbije?

Preko 50.000 aktivnih poslovnih subjekata u bazi podataka

Ažuriranje programa i podataka preko interneta svakog meseca

Jednostavna instalacija i registracija

Korisni alati za pretrage, čuvanje i izvoz podataka

Verzije programa na Srpskom i Engleskom jeziku

U odnosu na online i štampano izdanje, Program nudi mnoge prednosti, naročito kod pretraživanja, sortiranja i snimanja (čuvanja) raznih sadržaja. Snimljene pretrage sa odabranim informacijama korisnici Programa mogu eksportovati u .txt fajlove i iskoristiti za pravljenje sopstvenih mejling lista, tabela i baza podataka.

Program i podaci se ažuriraju svakog meseca preko interneta, a moduli za izmene su dostupni u toku trajanja godišnje pretplate, bez obzira na godinu/verziju programa. Po isteku licence korisnici Programa ne moraju ponovo da instaliraju i registruju novu verziju programa, već po uplati nastavljaju da rade narednih godinu dana sa već instaliranim softverom na svom računaru.

Program Privrednog Imenika Srbije radi na svim Windows operativnim sistemima, instalacija i deinstalacija su veoma brzi i jednostavni, a bilo kakva obuka za korišćenje je suvišna, jer su rezultati vidljivi odmah pošto se dodirne tastatura računara. Na raspolaganju su i veoma informativni HELP fajlovi.

Više o Programu Privrednog Imenika Srbije >>>

Verzija programa na Engleskom jeziku, koja se distribuira pod naslovom B2B Serbia – Telcom Business Application je takođe dostupna za preuzimanje na sajtu Privrednog Imenika Srbije na Engleskom jeziku www.B2B-Serbia.com/Program/CD >>>

Molimo sve pretplatnike i oglašivače koji još uvek nisu izmirili u celosti svoje obaveze prema izdavaču, da to učine u najkraćem roku (ukoliko to nije drugačije predviđeno ugovorom), jer se radilo o nižim i fiksnim pretplatnim cenama, uz koje su naručioci ostvarivali i druge popuste kod oglašavanja i koje su važile samo u 2017. godini.