Novi podaci u Privrednom Imeniku Srbije
01.01.1970.

 

Obaveštavamo pretplatnike i korisnike Privrednog Imenika Srbije da je obavljeno ažuriranje podataka na serveru Privrednog Imenika Srbije.

Podaci o privrednim subjektima iz Republike Srbije prikupljeni terenskim i telefonskim anketama u toku marta 2010 ažurirani su u bazi podataka i pripremljeni za objavljivanje u svim izdanjima Privrednog Imenika Srbije: štampanom, elektronskom i internet izdanju. U ovom periodu iz baze podataka brisano je 414, upisano novih 232 i ukupno ažurirano 1.952 privredna subjekta, tako da u bazi Privrednog Imenika Srbije sada ima registrovano oko 52.800 aktivnih privrednih subjekata.

Korisnicima internet izdanja Privrednog Imenika Srbije svi podaci o privrednim subjektima Srbije postaju dostupni najkasnije 30 dana od prijema upitnika ili oglasnog materijala u toku redovnog mesečnog ažuriranja baze podataka na serveru. Više o tome možete saznati na strani Online Privredni Imenik Srbije...

Podaci za elektronsko izdanje Privrednog Imenika Srbije ažuriraju se kvartalno (tromesečno), a pretplatnicima je omogućeno ažuriranje samog programa i podataka preko interneta korišćenjem opcije za učitavanje novih podataka i programa. Pošto provere koje su najnovije verzije programa i podataka dostupne, mogu ih preuzeti preko interneta uz napomenu da je neophodno da rade sa registrovanom verzijom programa. Više o načinu preuzimanja novih programa i podataka možete pročitati na strani Upgrade & Update.

Podatke o Vašoj firmi možete proveriti na stranicama za pretrage online Privrednog Imenika Srbije. U slučaju da podataka nema ili su nepotpuni možete ih nam dostaviti preko obrasca za ažuriranje, a izdavač se obavezuje da će ih u najkraćem roku ažurirati u bazi podataka, a zatim objaviti u svim izdanjima Privrednog Imenika Srbije putpuno BESPLATNO.