POSETA ITALIJANSKE PRIVREDNE DELEGACIJE SRBIJI
01.01.1970.

 

U Beogradu će 15. i 16. aprila 2013. boraviti Italijanska privredna delegacija sa ciljem organizovanja bilateralnih susreta između italijanskih i srpskih preduzeća iz oblasti građevinarstva, energetike i infrastrukture.

Organizatori ovog događaja su: Privredna Komora Srbije, u saradnji sa Cofindustria - najznačajnije italijansko udruženje proizvodjačkih firmi, Agencija za promociju u inostranstvu italijanskih preduzeća - ICE, Italijansko udruženje gradjevinske industrije - ANCE i Italijanska federacija preduzeća iz oblasti elektrotehnike i elektronike - ANIE.

Poslovni susreti biće održani 15. i 16. aprila 2013. godine, od 09 do 15 časova u Hotelu Falkensteiner, Bulevar Mihaila Pupina 10k, Novi Beograd.

Na Poslovnim susretima Srbija-Italija 2013 biće održani seminari i radionice o mogućnostima saradnje Srbije i Italije u oblastima infrastrukture i energetike, ali i bilateralni sastanci među zainteresovanim privrednicima. Do sada je učešće prijavilo više od 60 italijanskih firmi, iz oblasti infrastrukture (građevinarstvo, građevinske mašine, oprema i materijali, inženjering i projektovanje) i energetike (proizvodnja, prenos i distribucija električne energije – projektovanje, inženjering i oprema). Ova manifestacija predstavlja izvanrednu priliku za firme iz Srbije koje su zainteresovane za industrijsku ili trgovinsku saradnju sa visokokvalifikovanim i renomiranim italijanskim preduzećima specijalizovanim u izgradnji, izvođenju radova i projekata, proizvodnji opreme i pružanju usluga u oblastima građevinarstva i obnovljivih izvora energije.

Spisak prijavljenih italijanskih firmi, kao i program posete i programe seminara i radionica možete videti na sajtu Privredne Komore Srbije, a ukoliko ste zainteresovani za sastanke sa italijanskom kompanijama i želite da učestvujete u bilateralnim (B2B) sastancima, prijavu i registraciju učešća možete obaviti na linku za prijave.

Učešće je besplatno i obezbeđen je prevod!

Za detaljne informacije možete kontaktirati organizatore susreta:

Privredna Komora Srbije
Resavska 13-15, 11000 Beograd
Odbor za ekonomske odnose sa inostranstvom PKS
Darko Mamula
tel: +381 (0)11 3248-384
e-mail: darko.mamula@pks.rs

i

ICE - Italijanski institut za spoljnu trgovinu
Kneza Miloša 56, 11000 Beograd
tel: +381 (0)11 362-99-39
fax: +381 (0)11 367-2458
e-mail: belgrado@ice.it