PREZIDENT HOTELI***** PONOSNI VLASNICI JOŠ JEDNOG PEHARA U NIZU ŠAMPIONSKIH PRIZNANJA
10.10.2018.

 

Prvi nacionalni hotelski lanac Prezident Hoteli***** iz Novog Sada ponovio je uspehe iz prethodnih godina i još jednom postao dobitnik velikog šampionskog pehara Novosadskog sajma na upravo održanom Sajmu turizma. U oštroj konkurenciji više od 170 izlagača ocenjivan je kvalitet ugostiteljsko turističkih objekata i usluga iz Srbije ali i iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Velike Britanije, Austrije i zemalja bivše Jugoslavije.

Svečana dodela nagrada održana je u petak 05.10.2018. u večernjim časovima u Kongresnom centru Novosadskog sajma, a hotelski lanac ,,Prezident’’ ponovo se našao na pobedničkom postolju kao dobitnik jednog od najviših priznanja za kvalitet usluga u Srbiji, ali i regionu.

U ime Prezident Hotela nagradu je primila Ivona Borojević, dugogodišnji generalni menadžer sva tri hotela.

U okviru ovog višesturko nagrađivanog hotelskog lanca trenutno posluju tri hotela najviših kategorija: Prezident Hotel***** u Novom Sadu, Premier Prezident Hotel***** u Sremskim Karlovcima i Vila Prezident**** takođe u Sremskim Karlovicma. Ovom prilikom je još jednom u nizu svaki od hotela iz lanca pojedinačno odlikovan velikom zlatnom medaljom za kvalitet i time je opravdano dugogodišnje uspešno poslovanje i liderska pozicija u regionu.

Ove godine akcenat je stavljen na program WELLNESS & SPA CENTRA Prezident Hotela***** i Premier Prezident Hotela***** čiji je jedinstveni sadržaj nagrađen velikom zlatnom medaljom za vrhunski kvalitet usluge. Naglašavamo da je Prezident Hotel***** jedini hotel sa pet zvezdica u Novom Sadu koji u svojoj ponudi ima otvoreni bazen.

Prezident kompanija nastaviće da ulaže u hotelijerstvo u Srbiji i svojim novim luksuznim hotelom u Beogradu još jednom pokaže apsolutnu dominaciju na tržištu, a konkurenciji postavi visoke standarde dostižne samo inovativnim, posvećenim i predanim profesionalcima kakvi sačinjavaju ovu kompaniju.