PUNO ZDRAVLJA I USPEHA U NOVOJ 2021. GODINI
29.12.2020.

 

Redakcija Privrednog Imenika Srbije želi svima srećne novogodišnje praznike i zdravu i uspešnu novu 2021. godinu! Svim saradnicima, partnerima, oglašivačima, pretplatnicima i korisnicima Privredni Imenik Srbije želi puno uspeha u poslovnoj 2021. godini!

Novu poslovnu godinu započnite sa izdanjima Privrednog Imenika Srbije: Katalog i Program. Oba ova izdanja, kao i sajt Privrednog Imenika Srbije su dvojezična, na Srpskom i Engleskom.

Katalog Privrednog Imenika Srbije za 2021. godinu je specijalno digitalno godišnje dvojezično izdanje, sa izborom 500 uspešnih i referentnih poslovnih subjekata iz Republike Srbije, prema odabiru redakcije Privrednog Imenika Srbije.

Program Privrednog Imenika Srbije je elektronsko izdanje, takođe na Srpskom i Engleskom jeziku, sa alatima za pretraživanje, snimanje, čuvanje i izvoz informacija iz baze podataka Privrednog Imenika Srbije.

I Katalog i Program Privrednog Imanika Srbije za 2021. su u finalnoj fazi proizvodnje i distribucija korisnicima će otpočeti odmah nakon novogodišnjih i božićnih praznika, a o terminima i ostalim detaljima distribucije bićete blagovremeno obavešteni putem Vesti na ovim stranicama i preko redovnog newsletter-a Privrednog Imenika Srbije.

PRIVREDNI IMENIK SRBIJE ŽELI SVIM SARADNICIMA, PARTNERIMA, OGLAŠIVAČIMA I PRETPLATNICIMA ZDRAVU I USPEŠNU 2021. GODINU !