PUTUJTE ŠIROM EVROPE SA OMV BUSINESS CARD
16.12.2020.

 

OMV Srbija je za poslovne korisnike u Srbiji pripremila OMV Business Card - karticu za bezgotovinski način plaćanja za pravna lica. U Srbiji ali i na svim putevima kroz Evropu OMV Business Card nudi kompanijama brojne prednosti i usluge.

Za menadžere voznih parkova, vozače, za celu kompaniju to znači vrhunski kvalitet goriva i ostalih proizvoda na oko 2.100 OMV stanica u Evropi. Vrhunska bezbednost i olakšana kontrola procesa, OMV Business Card je usluga kreirana da Vam štedi vreme i novac.

U domaćem saobraćaju uz OMV Business Card vozači mogu da sipaju gorivo širom Srbije i plate ga bezgotovinski. Takođe mogu koristiti OMV usluge ili kupovati u VIVA prodavnicama na 63 stanice u Srbiji.

Uz OMV Business Card neprijatnost sakupljanja pojedinačnih računa više nije prisutna.

Ako putujete Evropom, OMV Business Card pruža podršku ne samo u OMV distributivnoj mreži od preko 2.000 OMV stanica (uključujući Petrom i Avanti), već i kroz mrežu naših ROUTEX partnera: Aral, BP, Circle K i Eni. ROUTEX nudi jednu od najvećih premijum servisnih mreža u Evropi, sa preko 20.000 prihvatnih tačaka u 33 zemlje, uključujući preko 1.700 ROUTEX-4-TRUCKS tačaka na glavnim Evropskim tranzitnim koridorima.

Pomoću OMV Business Card imate potpuni paket usluga koji vam pomaže da uštedite vreme, novac i smanjite administraciju:

Posebne ponude za goriva i dodatnu opremu

Pristup širokoj mreži u Srbiji i Evropi putem ROUTEX partnerstva

Usluge dostupne putem interneta u realnom vremenu za praćenje flote putem aplikacije Fleet Online Service

Bezbedne transakcije

Fleksibilni uslovi naplate i plaćanja

Usluge povrata PDV-a i naplate putarina

Zatražite ponudu za karticu za gorivo >>>

Na OMV benzinskim stanicama na raspolaganju Vam je niz dodatnih usluga, poput: platnog prometa, menjačnice, preuzimanja i isporuke pošiljki, ulaznice za koncertne, sportske, kulturne i druge manifestacije, kupovine i dopune TAG uređaja za brzi prolazak naplatnih rampi duž čitave teritorije Srbije, članska karta AMSS, slanja poklona u vidu cveća, slatkiša ili pića kao i kupovine poklon kartica, ali i slanja ili primanja novca u preko 200 zemalja sveta putem mreže Western Union-a.

OMV je ušao na tržište Srbije 2001. godine. Sa sedištem u Beogradu, OMV Srbija trenutno ima 61 benzinsku stanicu i tržišno učešće oko 10% u Srbiji. OMV stanice su multifunkcionalni servisni centri – benzinske stanice za ljude i vozila. OMV potrošači mogu da se snabdeju gorivima, mazivima i uslugom pranja automobila, a kao dodatak, 56 VIVA prodavnica nudi brze obroke, osveženja i širok asortiman dodatnih usluga. OMV Srbija direktno zapošljava 46 osoba i kreirala je više od 800 radnih mesta putem svoje mreže benzinskih stanica.

Više informacija o svemu potražite na sajtu kompanije OMV Srbija >>>

Kontakt informacije o kompaniji OMV Srbija u Privrednom Imeniku Srbije >>>