Počinje štampa Privrednog Imenika Srbije 2011
01.01.1970.

 

Privredni Imenik Srbije za 2011 godinu ulazi u štampu i poslednji je trenutak da pretplatnici i oglašivači dostave izdavaču sve promene i finalne verzije oglasa za štampano izdanje. Podsećamo Vas da je Privredni Imenik Srbije godišnja publikacija i da će sve eventualne promene biti moguće izvršiti samo u slučaju doštampavanja produženog tiraža i to negde polovinom 2011 godine. Izlazak iz štampe i početak distribucije pretplatnicima i oglašivačima planiran je za drugu polovinu januara 2011.
Ekspedicija će biti obavljena preko kurirsrke službe i Pošte Srbije i o tome ćete biti blagovremeno obavešteni preko sajta i newsletter-a Privrednog Imenika Srbije.
Novo izdanje za 2011. biće između ostalog pripremljeno i uređeno u skladu sa novom Klasifikacijom delatnosti Zavoda za statistiku Republike Srbije od 12.08.2010. Vodič kroz delatnosti Privrednog Imenika Srbije sadržaće više od 640 raznih delatnosti raspoređenih u 43 privredne kategorije...

Elektronsko izdanje Privrednog Imenika Srbije za 2011-tu je u fazi testiranja, a distribucija će biti obavljena u dva turnusa pre i posle novogodišnjih praznika, počev od 26.12.2010. Novo izdanje donosi novosti u pogledu izvoza podataka u .txt i formate za slanje e-pošte. Takođe biće uređeno i opremljeno delatnostima iz nove Klasifikacije delatnosti Zavoda za statistiku Republike Srbije.

Korisnicima internet izdanja Privrednog Imenika Srbije sve nove informacije o privrednim subjektima Srbije postaju dostupne najviše za 7 dana od momenta prijema upitnika ili oglasnog materijala i to u toku redovnog nedeljnog ažuriranja baze podataka na serveru Privrednog Imenika Srbije. Više o tome možete saznati na strani Online Privredni Imenik Srbije...
Kao i do sada informacije o Vašoj firmi možete proveriti na stranicama za pretrage Online Privrednog Imenika Srbije. U slučaju da su podaci nepotpuni možete ih nam dostaviti preko obrasca za ažuriranje, a izdavač se obavezuje da će ih u najkraćem roku ažurirati u bazi podataka i potom objaviti u svim izdanjima Privrednog Imenika Srbije potpuno BESPLATNO.

Po izlasku novog izdanja Privrednog Imenika Srbije 2011 izdavač će u skladu sa uslovima korišćenja sadržaja sajta Privrednog Imenika Srbije postepeno, počev od januara 2011, uvoditi pravilo obavezne registracije korisnika. Između ostalog, ovo je neophodan korak i zbog sprečavanja potencijalnih zloupotreba sadržaja i resursa sajta, pritom imajući u vidu potrebe za brzinom u radu i pristupu sadržajima od strane naših pretplatnika i ostalih registrovanih korisnika.
Kao i do sada većina sadržaja internet prezentacije Privrednog Imenika Srbije biće dostupna i vidljiva bez ograničenja svim posetiocima sajta. Obavezna registracija biće neophodna korisnicima koji žele da bez ograničenja pristupe pretraživaču baze podataka Privrednog Imenika Srbije i novim stranicama Klasifikacije delatnosti. Tako na primer neregistrovani korisnici neće moći da u pretragama vide sve podatke o firmama, osim ukoliko se ne radi o oglašivačima, čiji su podaci na sajtu Privrednog Imenika Srbije dostupni svim posetiocima bez ograničenja. Takođe neregistrovani korisnici neće moći da pristupe stranama nove Klasifikacije delatnosti, koje nisu samo informativnog karaktera, već imaju svoju praktičnu ulogu kod pretraživanja sadržaja imenika, ažuriranja podataka vezanih za delatnosti firmi i komparativnog određivanja tačnih delatnosti za privredne subjekte koji pored pretežne delatnosti imaju potrebu da deklarišu još neke od aktivnosti koje obavljaju.
Oglašivači i pretplatnici na izdanja Privrednog Imenika Srbije biće automatski uvedeni u evidenciju kao registrovani korisnici sa pravom da u toku trajanja pretplate besplatno pristupaju svim sadržajima na sajtu Privrednog Imenika Srbije bez ograničenja. Za sve ostale zainteresovane Privredni Imenik Srbije omogućiće da pod vrlo povoljnim uslovima dobiju mogućnost registracije preko korišćenja mesečnih, tromesečnih i godišnjih paketa za pretplatu na Online Privredni Imenik Srbije...