Počinje štampa Privrednog Imenika Srbije 2013
01.01.1970.

 

Pripreme za štampu Privrednog Imenika Srbije 2013 su u završnoj fazi i polovinom meseca počinje štampa novog izdanja. Svi pretplatnici i oglašivači treba da što pre dostave izdavaču sve promene i finalne verzije svojih oglasa za štampano izdanje. U toku štampe biće moguće izmene samo u specifičnim slučajevima i to u zavisnosti od konkretne situacije u procesu štampe. Podsećamo Vas da je Privredni Imenik Srbije godišnja publikacija i da će sve eventualne promene u knjizi biti moguće izvršiti samo u slučaju doštampavanja produženog tiraža u toku naredne godine...

Izlazak iz štampe Privrednog Imenika Srbije i početak distribucije pretplatnicima i oglašivačima planiran je za januar 2013. Ekspedicija pošiljki biće obavljena preko naše kurirske službe i Pošte Srbije na ruke naručioca (ovlašćenog lica) i o tome ćemo blagovremeno obavestiti sve pretplatnike preko sajta i newsletter-a Privrednog Imenika Srbije.

Izdavač Privrednog Imenika Srbije kao društveno savesna i odgovorna kompanija je zbog povećanog obima informacija odlučio da uvede određena ograničenja kod prikaza broja podataka po privrednom subjektu (firmi) u štampanom izdanju, čime bi se ostvarile znatne uštede papira. Ova ograničenja se neće odnositi na pretplatnike i oglašivače u bilo kojem od izdanja Privrednog Imenika Srbije. Istovremeno sve informacije iz baze podataka Privrednog Imenika Srbije dostupne su bez ograničenja svima na sajtu Privrednog Imenika Srbije.

Elektronsko izdanje Privrednog Imenika Srbije za 2013 godinu je takođe u pripremi i nastavlja se trend postepenog redizajna radnog okruženja i unapređivanja samog programa. Baza podataka elektronskog izdanja, koja se osvežava kvartalno u toku godine, sada je povezana sa bazom podataka na sajtu Privrednog Imenika Srbije koja se ažurira svakodnevno. Na taj način svi korisnici elektronskog izdanja Privrednog Imenika Srbije su u mogućnosti da provere tačnost podataka u svom programu, bez obzira na verziju i pretplatnički odnos.

Izdavač Privrednog Imenika Srbije ovim putem upućuje

Poziv pretplatnicima i oglašivačima da:

1. Dostave izdavaču sve promene podataka i finalne verzije svojih oglasa za štampano izdanje Privrednog Imenika Srbije.

2. Izvrše uplatu zaostalih dugovanja ukoliko su u pretplatničkom odnosu, jer se radi o nižim pretplatnim cenama.

Za dostavu podataka možete koristiti obrazac za ažuriranje na sajtu Privrednog Imenika Srbije, a za sve informacije o stanju duga i računima koristite kontakt obrazac ili pozovite redakciju na telefon 011 244-00-36