Program Privrednog Imenika Srbije za 2019. godinu
12.02.2019.

 

Program – Telcom Poslovne Aplikacije je elektronsko izdanje Privrednog Imenika Srbije, na Srpskom i Engleskom jeziku. Program za 2019. godinu je dostupan za preuzimanje na sajtu Privrednog Imenika Srbije, a može se dobiti i na CD-u sa pripadajućom štampanom i digitalnom dokumentacijom.

Program – Telcom Poslovne Aplikacije je elektronsko izdanje Privrednog Imenika Srbije, na Srpskom i Engleskom jeziku. Program za 2019. godinu je dostupan za preuzimanje na sajtu Privrednog Imenika Srbije, a može se dobiti i na CD-u sa pripadajućom štampanom i digitalnom dokumentacijom. Upravo je u toku distribucija Programa svim pretplatnicima i to preko Pošte Srbije i kurirske službe izdavača.

Program sa bazom podataka Privrednog Imenika Srbije je modularni programski paket koji sadrži informacije o poslovnim subjektima i alate za pretraživanje i sortiranje sadržaja baze podataka, snimanje i čuvanje pretraga, izvoz izabranih podataka u .txt fajlove, koji se zatim mogu koristiti za pravljenje sopstvenih mejling lista, tabela i baza podataka. Softver radi na svim Windows operativnim sistemima, instalacija i deinstalacija su veoma brzi i jednostavni, bilo kakva obuka za korišćenje programa je suvišna jer rezultate vidite odmah pošto dodirnete tastaturu vašeg računara, a na raspolaganju su Vam i veoma korisni HELP fajlovi. Ažuriranje baze podataka i programa obavlja se preko interneta svakog meseca u toku trajanja jednogodišnje pretplate.

Šta nudi Program Privrednog Imenika Srbije?

  • Oko 50.000 aktivnih poslovnih subjekata iz baze podataka Privrednog Imenika Srbije
  • Ažuriranje programa i podataka preko interneta svakog meseca
  • Jednostavna instalacija i registracija
  • Alati za pretrage, čuvanje i izvoz podataka
  • Verzije programa na Srpskom i Engleskom jeziku

Svi pretplatnici i oglašivači u Privrednom Imeniku Srbije mogu preuzeti Program za 2019. sa našeg sajta:

Korisnici koji već imaju licencu za Program nastavljaju da rade sa već instaliranim softverom tako što će preuzeti najnovije izmene u toku ovog meseca i licenca im se automatski produžava za još godinu dana.

Verzija Programa na Engleskom jeziku distribuira se pod naslovom B2B Serbia – Business Application i može se takođe preuzeti sa našeg sajta na Engleskom jeziku:

Program Privrednog Imenika Srbije za 2019. možete poručiti po ceni od 9.900,00 dinara (sa PDV-om) na stranici Usluge/Pretplata >>>

Više o Programu Privrednog Imenika Srbije >>>

Molimo sve pretplatnike i oglašivače u izdanjima Privrednog Imenika Srbije za 2018/19. godinu, koji još uvek nisu izmirili u celosti svoje obaveze prema izdavaču, da to učine u najkraćem roku (ukoliko to nije drugačije predviđeno ugovorom), jer se radilo o nižim i fiksnim pretplatnim cenama, uz koje su naručioci ostvarivali i druge popuste kod oglašavanja i koje su važile samo u 2018. godini.