Raste posećenost sajta Privrednog Imenika Srbije
01.01.1970.

 

Prema podacima dobijenim sa referentnog Google Analytics sajta broj posetilaca na stranicama internet izdanja Privrednog Imenika Srbije (www.privredni-imenik.com) beleži stalni rast u toku ove godine.

U periodu od 15. marta do 16. aprila 2010. sajt Privrednog Imenika Srbije posetilo je više od 65.000 pojedinaca i načinilo više od 80.000 poseta raznim sadržajima sa preko 212.000 otvorenih stranica.

Iz sedmice u sedmicu taj broj se povećavao, da bi u poslednjoj radnoj nedelji od 12. do 16. aprila dostigao cifru od 19.772 pri čemu je najveća dnevna poseta zabeležena u ponedeljak 12. aprila i iznosila je 3.867 posetilaca.

 

Uočljiva je razlika u broju poseta radnim danima i manjem interesovanju u dane vikenda, što samo jasno potvrđuje B2B koncept projekta Privrednog Imenika Srbije, koji je namenjen poslovnim ljudima koji funkcionišu u okviru privrednog sistema Republike Srbije. Izvestan rast broja poseta subotom i nedeljom ostvaren u istom periodu, mogao bi da znači da sve više pojedinaca “nosi” posao kući vikendom, gde koristi na poslu već proverenu bazu podataka Privrednog Imenika Srbije.

Tako je u poslednjih mesec dana radnim danima (ponedeljak-petak) ostvareno 68.868 poseta sa 186.653 otvorene stranice, što znači da je u proseku svakog dana 2.755 posetilaca videlo sadržaje na 7.466 stranica dnevno na našem sajtu.

Još podataka o posećenosti sajta Privrednog Imenika Srbije možete dobiti uvidom u dole postavljene grafikone i tabele, dobijene sa Google Analytics-a:

Pored naslovne stranice sajta, najveću posetu zabeležile su stranice za pretrage baze privrednih subjekata po abecedi, delatnostima, kategorijama i na kraju po mestu.

Najviše posetilaca dolazi iz Srbije, a zatim slede BIH, Crna Gora, Hrvatska, Slovenija, Austrija, Nemačka, Makedonija, Švajcarska, Mađarska itd.

Skoro podjednak procenat posetilaca (oko 23%) koristi Firefox ili Internet Explorer kao browser, a zatim slede Chrome, Opera i Safari.

Najveći broj posetilaca sadržajima na sajtu Privrednog Imenika Srbije pristupa preko DSL uređaja (45,88%) dok samo 2,73% korisnika to radi preko dialup konekcije...

Proverite podatke o Vašoj firmi na stranicama za pretrage Online Privrednog Imenika Srbije. U slučaju da podataka nema ili su nepotpuni možete nam ih dostaviti preko obrasca za ažuriranje, a izdavač se obavezuje da će ih u najkraćem roku ažurirati u bazi podataka, a zatim objaviti u svim izdanjima Privrednog Imenika Srbije putpuno BESPLATNO.