Registracija korisnika Online Privrednog Imenika Srbije
01.01.1970.

 

U skladu sa uslovima korišćenja sadržaja na sajtu Privrednog Imenika Srbije uskoro će biti neophodna registracija korisnika da bi se imao neograničeni pristup svim sadržajima na sajtu. Pored ostalog, ova procedura je neophodna zbog sprečavanja potencijalnih zloupotreba sadržaja i resursa sajta, pritom imajući u vidu potrebe za brzinom u radu i pristupu svim sadržajima od strane naših pretplatnika i drugih registrovanih korisnika.

Kao i do sad većina sadržaja internet izdanja Privrednog Imenika Srbije biće dostupna i vidljiva bez ograničenja svim posetiocima sajta. Obavezna registracija biće neophodna posetiocima sajta koji žele da bez ograničenja pristupe pretraživaču i bazi podataka Privrednog Imenika Srbije, kao i novim stranicama Klasifikacije delatnosti Privrednog Imenika Srbije.

Oglasi i sve informacije oglašivača i pretplatnika na izdanja Privrednog Imenika Srbije biće vidljivi svim posetiocima sajta bez ograničenja. Ova kategorija korisnika imaće i neograničeni pristup svim stranama sajta, uključujući i svim informacijama o privrednim subjektima koje se nalaze u bazi podataka Privrednog Imenika Srbije. Oglašivači i pretplatnici na izdanja Privrednog Imenika Srbije biće automatski uvedeni u evidenciju kao registrovani korisnici sa pravom da u toku trajanja pretplate besplatno pristupaju svim sadržajima na sajtu Privrednog Imenika Srbije. Parametre za pristup sajtu Privrednog Imenika Srbije kao registrovani korisnici (e-mail korisnika i lozinka) dobiće na e-mail adresu koja je evidentirana u bazi podataka, o čemu će dodatno biti informisani preko newsletter-a.

Za sve ostale zainteresovane, uključujući i fizička lica, Privredni Imenik Srbije omogućiće da pod vrlo povoljnim uslovima postanu registrovani korisnici preko mesečnih, tromesečnih i godišnjih paketa pretplate na Online Privredni Imenik Srbije. Pošto ispune neki od gore navedenih uslova za registraciju, potrebno je da prate upustvo na stranici registracija korisnika kako bi dobili svoje parametre (e-mail adresa korisnika i lozinka) za pristup svim sadržajima na sajtu Privrednog Imenika Srbije.

Više informacija o svemu i precizne instrukcije za registraciju korisnika na sajtu Privrednog Imenika Srbije možete pročitati na stranici Registracija korisnika ...