SA OMV BUSINESS CARD KROZ CELU EVROPU
26.03.2024.

 

OMV Srbija je za pravna lica u Srbiji pripremila karticu OMV Business Card, koja kompanijama nudi brojne prednosti i usluge. Uz OMV Business Card vozači mogu da sipaju gorivo širom Srbije ali i na putevima kroz Evropu i plate ga bezgotovinski. OMV Business Card nudi kompanijama i druge usluge koje pomažu da uštedite vreme, novac i smanje administraciju.

Ako putujete Evropom, možete se pouzdati u podršku ne samo u OMV distributivnoj mreži od preko 2.000 OMV stanica (uključujući Petrom i Avanti), već i kroz mrežu ROUTEX partnera: Aral, BP, Circle K i eni. ROUTEX nudi jednu od najvećih premijum servisnih mreža u Evropi, sa preko 20.000 prihvatnih tačaka u 33 zemlje, uključujući preko 1.700 ROUTEX-4-TRUCKS tačaka na glavnim evropskim tranzitnim koridorima.

U Srbiji uz OMV Business Card vozači mogu da sipaju gorivo i plate ga bezgotovinski. Takođe mogu koristiti OMV usluge ili kupovati u VIVA prodavnicama na 63 stanice u Srbiji. Uz OMV Business Card neprijatnost sakupljanja pojedinačnih računa više nije prisutna.

Pomoću OMV Business Card imate potpuni paket usluga koji vam pomaže da uštedite vreme, novac i smanjite administraciju:

  • Posebne ponude za goriva i dodatnu opremu
  • Pristup širokoj mreži u Srbiji i Evropi putem ROUTEX partnerstva
  • Usluge dostupne putem interneta u realnom vremenu za praćenje flote putem aplikacije Fleet Online Service
  • Bezbedne transakcije
  • Fleksibilni uslovi naplate i plaćanja
  • Usluge povrata PDV-a i naplate putarina

Na OMV benzinskim stanicama na raspolaganju Vam je niz dodatnih usluga, poput: platnog prometa, menjačnice, preuzimanja i isporuke pošiljki, ulaznice za koncertne, sportske, kulturne i druge manifestacije, kupovine i dopune TAG uređaja za brzi prolazak naplatnih rampi duž čitave teritorije Srbije, članska karta AMSS, slanja poklona u vidu cveća, slatkiša ili pića kao i kupovine poklon kartica, ali i slanja ili primanja novca u preko 200 zemalja sveta putem mreže Western Union-a.

Kontakt za pravna lica u OMV Srbija >>>

Kontakt informacije o kompaniji OMV Srbija u Privrednom Imeniku Srbije >>>