SREĆNA I USPEŠNA NOVA 2018. GODINA!
28.12.2017.

 

Redakcija Privrednog Imenika Srbije želi svima srećnu i uspešnu novu 2018. godinu! Novu poslovnu godinu započnite sa izdanjima Privrednog Imenika Srbije: Privredni Imenik Srbije-Katalog 2018. i Program/CD na srpskom i engleskom jeziku.

Katalog Privrednog Imenika Srbije za 2018. godinu, specijalno godišnje dvojezično izdanje, sa 500 poslovnih subjekata iz cele Srbije u izboru redakcije Privrednog Imenika Srbije je u završnoj fazi pripreme za štampu i njegov izlazak očekuje se do kraja januara 2018. godine, nakon čega će uslediti distribucija svim oglašivačima i korisnicima naših izdanja.

Elektronsko izdanje Privrednog Imenika Srbije-Program/CD na srpskom ili engleskom jeziku, je u finalnoj fazi proizvodnje i distribucija naručiocima će otpočeti odmah nakon novogodišnjih i božićnih praznika.

Distribucija oba izdanja biće obavljena preko Pošte Srbije i naše kurirske službe. O terminima i ostalim detaljima distribucije bićete blagovremeno obavešteni putem Vesti na ovim stranicama i preko redovnog newsletter-a Privrednog Imenika Srbije.

PRIVREDNI IMENIK SRBIJE 

ŽELI SVIM SARADNICIMA, PARTNERIMA, OGLAŠIVAČIMA I PRETPLATNICIMA 

SREĆNU I USPEŠNU POSLOVNU 2018. GODINU !!!