Sajam potrošačke elektronike i kućnih aparata - CE&HA
01.01.1970.

 

Od 25. do 28. septembra 2014. na Beogradskom Sajmu će se po četvrti put održati Sajam potrošačke elektronike i kućnih aparata - CE&HA, koji predstavlja najnovija dostignuća u oblasti IT industrije, telekomunikacija, audio, video i foto tehnike, kućne zabave, interneta, video igara i kućnih aparata. U istom terminu će se održati i sajam WORLD OF LIGHT - Međunarodni sajam osvetljenja (profesionalne i kućne rasvete).

 

 

Na CE&HA sajmu će biti predstavljeni najnoviji modeli i rešenja najpoznatijih svetskih kompanija u okviru sledećih robnih grupa:

• Audio - audio tehnika

• Automotive electronics - tehnika za automobile, motore, kamione, campere i sl.

• Computer hardware & software - kompjuteri i softver

• Digital imaging - digitalni foto aparati i tehnologije

• Games - uređaji i igrice za PC, SPS, X Box, Nintendo, Wii...

• Home appliances - bela tehnika, kućni aparati

• Entertainment & Lifestyle electronics - tehologija namenjena zabavi i životnom stilu (TV, audio, DVD, Blueray i dr. oprema)

• Internet - internet provajderi, softver, internet sajtovi, internet poslovanje i trgovina...

• Telecommunication - telekomunikacije, mobilna telefonija, satelitska navigacija...

• Video - video tehnika

• X Life - ostala zabavna elektronika za kućnu i ličnu upotrebu i kućna oprema

CE&HA sajam je u 2013. godini ostvario porast od oko 20% izlagačke površine. U skoro istom obimu povećan je i broj izlagača. Primetni napredak ostvaren je i od strane samih izlagača čiji su štandovi bili znatno atraktivniji i sadržajniji...

Organizator sajma, kompanija Duke & Peterson i brojni izlagači, ponovo, najavljuju "veći, bolji i noviji" sajam, na kome ćete se upoznati sa najnovijim rešenjima iz oblasti računara, potrošačke elektronike i kućnih aparata, kao i rasvete, a uz to se sjajno zabaviti i obaviti odličnu kupovinu!

Sajam će se održati u halama 1 i 4 Beogradskog sajma u radno vreme od 10 do 19 časova, osim u nedelju 29.09. kada će raditi od 10 do 17 časova. Cena ulaznice je 250,00 dinara. Uz svaku kupljenu ulaznicu, posetilac dobija sajamski vodič sa mapom sajma i štandovima, sa pratećim informacijama.

Posetioci će na raspolaganju imati veliki broj zabavnih sadržaja, od igračkih konzola i gaming zona, do tzv. Experience zona gde će moći neposredno da isprobaju najnovije tehnologije, kao i da uživaju u atraktivnim ukusima u hali 4 u okviru bele tehnike, kućnih i kuhinjskih aparata. Posetioci će moći da obave odličnu kupovinu sa vrlo stimulativnim popustima u sajamskom TEHNOMANIJA megastoru i drugim ovlašćenim prodavnicama u okviru hale 1 i hale 4.

U istom terminu, u hali 4 Beogradskog sajma održaće se 2. WORLD OF LIGHT – međunarodni sajam osvetljenja.

Više informacija o svemu možete pronaći na internet stranama CE&HA sajma ili dobiti od organizatora:

 Duke & Peterson d.o.o.

Gospodar Jovanova 9

11000 Beograd, Srbija

Tel/Fax: +381 11 3283 227, 2910 258, 2638 315

e-mail: office@dukeandpeterson.com

www.dukeandpeterson.com