Start kampanje za 2011 godinu!
01.01.1970.

 

Odmah po izlasku Privrednog Imenika Srbije 2010 i pošto je obavljena distribucija štampanog i elektronskog izdanja, otpočele su pripreme kampanje za 2011 godinu. Naši predstavnici i anketari već su na terenima širom Srbije u sklopu akcije ažuriranja podataka što većeg broja privrednih subjekata, kao i ugovaranja pretplate i oglašavanja u svim izdanjima Privrednog Imenika Srbije. U tu svrhu na raspolaganju su Vam telefoni redakcije i telemarketinga kao i servisi na sajtu za ažuriranje, oglašavanje, pretplatu i druga pitanja...

Kontakt/Pitanja...

Visoka stopa otvaranja novih privrednih društava i preduzetničkih radnji uz svima poznatu činjenicu da u Srbiji od ukupnog broja registrovanih privrednih subjekata više od polovine nije aktivno iz raznoraznih razloga i konstantna dinamika promena adresa, telefona, delatnosti i drugih relevantnih podataka su razlozi za permanantno prikupljanje, obradu i ažuriranja tih podataka za sva izdanja Privrednog Imenika Srbije. Intenzivna razmene podataka preko interneta i sve veći broj reprezentativnih internet sajtova je razlog više za ozbiljan celogodišnji rad na prikupljanju i obradi tih podataka, a sve te informacije praktično odmah postaju dostupne na internet prezentaciji Privrednog Imenika Srbije.

Ažuriranje podataka...

Iskoristite priliku i u toku 2010 godine po nižim i fiksnim pretplatnim cenama rezervišete svoj prostor u svim izdanjima Privrednog Imenika Srbije za 2011 godinu. Uz oglas u štampanom izdanju za 2011 godinu dobijate odgovarajući prostor u elektronskom izdanju za 2011 godinu i praktično odmah oglas u internet izdanju. U istom paketu dobićete besplatni primerak štampanog i/ili elektronskog izdanja za narednu godinu.

Više o oglašavanju...